Чепель, Наталія Василівна2013-04-052013-04-052013Чепель, Н. В. Дослідження ароматичних речовин ефірної олії м’яти котячої для ароматизації спредів / Н. В. Чепель // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. - Київ, 2013. - С. 84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7335Обґрунтовано внесення ароматизаторів із ефірної олії м'яти котячої на технологічній стадії сколочення для уникнення втрат ароматичних речовин. Рекомендовано до внесення у спреди натуральні ароматизатори: «Цитрусовий» - у кількості 0,025 % , «Квітковий» - у кількості 0,02% в перерахунку на сухі речовини. It is jjustified the introduction of essential oil fragrances of mint on the technological stage putting together to avoid loss of aromatics. Recommended for inclusion in the spreads natural flavors, "Citrus" - in the amount of 0.025%, "Flower" - in the amount of 0.02% based on the dry matter.otherспредspreadароматизаціяaromatizationароматичні речовини ефірної олії м’ятиaromatic substances of the mint essential oilкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження ароматичних речовин ефірної олії м’яти котячої для ароматизації спредівThesis