Термодинаміка і масообмін в процесах аерації рідинних середовищ - Палаш, Анатолій Анатолійович; Бут, Сергій Анатолійович; Таран, Віталій Михайлович (My University, 2009)
Виконано аналіз і оцінку впливів змінних тисків над культуральними середовищами у мікробіологічних виробництвах з метою інтенсифікації процесів масообміну.

An analysis and estimation of influences of variable pressures is executed above культуральними середовищами in microbiological productions with the purpose of intensification of processes of mass-transfer.
Keywords: газорідинні середовища; аерація; масообмін; гідродинаміка; gas-liquid environments; airing; mass-transfer; hydrodynamics; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв