Оцінка енергетичних потенціалів зброджуваних середовищ при створенні накопичувальних пристроїв на основі розчинених газів - Коваль, Ольга Володимирівна; Піддубний, Володимир Антонович (My University, 2015)
Завданням цього дослідження визначено встановлення співвідношень, які стосуються потенціалів газонасичених середовищ. The objective of this research the establishment of relations concerning potential gas-saturated environments.
Keywords: закон Генрі; Henry's law; газова фаза; gas phase; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки