Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2012-12-122012-12-122012Кузьмик, У. Г. Обґрунтування терміну зберігання пастоподібних кисломолочних продуктів з прянощами / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 1. - С. 34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4231Авторами розроблено рецептурний склад сиркових виробів з композиціями різних видів прянощів. Встановлено рекомендовані дози внесення створених композицій прянощів, визначено органолептичні та фізико-хімічні показники зразків розроблених продуктів. The authors developed a recipe composition of curd articles with some compositions of various types of species. Recommended doses for the introduction of the compositions created have been determined, and organoleptic as well as physical-chemical performance of the samples of the products developed have been determined.сир кисломолочнийcottage cheeseсиркові виробиcurd productsпрянощіspicesкафедра технології молока і молочних продуктівОбґрунтування терміну зберігання пастоподібних кисломолочних продуктів з прянощамиArticle