Заїнчковський, Анатолій ОлександровичРешетюк, Григорій МихайловичБолдуй, Галина АндріївнаЖужукіна, Наталія ІванівнаЗаїнчковський, Ігор АнатолійовичЖовніров, Юрій МихайловичТемчишина, Катерина МихайлівнаФурдіяк, О. В.2013-09-302013-09-301998Продукція виробництва / А. О. Заїнчковський, Г. М. Решетюк, Г. А. Болдуй та ін. // Економіка підприємств харчової промисловості : навч. посібник. – Київ : Урожай,1998. – С. 2–18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9993Наведено характеристику підприємства як основної ланки ринкової економіки, управління, зовнішнього середовища діяльності агропромислового підприємства, ринкової системи господарювання. Значну увагу приділено питанням формування конкурентного середовища, ринкової трансформації економіки тощо.агропромисловий комплексагропромышленный комплексagribusinessринкова економікаmarket economyрыночная экономикаринкова система господарюваннярыночная система хозяйствованияmarket economic systemкафедра економіки і праваЕкономіка підприємств харчової промисловості