Невеликі установки для виробництва метану з біомаси - Голінко, М. В.; Осьмак, Олексій Олексійович (Національний університет харчових технологій, 2011)
Наведено характеристику промислових установок анаеробного перегнивання органічних відходів, що призначені для задоволення енергетичних потреб фермерських господарств. Описано стадії анаеробного перетворення органічних речовин за участю різних груп бактерій. The characteristic plants perehnyvannya anaerobic organic waste that are designed to meet the energy needs of farmers. Described under anaerobic transformation of organic substances with different groups of bacteria.
Keywords: метан; methane; ферментація; fermentation; біомаса; biomass; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки