Peculiarities of monitoring methods of technical status of control objects based on artificial intellect - Tur, Ivan; Bozhok, Natalia (My University, 2020)
У цій науковій роботі розглянуто особливості моніторингу технічного стану об'єктів управління на основі штучного інтелекту. Визначена доцільність використання багатошарової штучної нейромережі (ANN), яка спрямована на дії підсумовування проблем ідентифікації та прогнозування у невизначеності. In this scientific work it was considered the peculiarities of monitoring the technical state of artificial intelligence based on management objects. It was also defined the expediency of using a multilayer artificial neural network (ANN) directing at summarizing problems of identification and prediction in uncertainty.
Keywords: автоматизація; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; automation; штучний інтелект; моніторинг; нейромережа; artificial intellect; monitoring; neural network