Ковтун, Аліна ВолодимирівнаГалінська, Олександра Сергіївна2014-11-272014-11-272014Ковтун, А. В. Використання рослинної сировини для виробництва діабетичних виробів / А. В. Ковтун, О. С. Галінська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 616.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18732Аналізуючи асортиментну політику закладів ресторанного господарства, можна констатувати, що асортимент кондитерських виробів типу мармелад, маршмелоу, зефір, пастила та іншої продукції власного виробництва обмежений, а обсяги виробництва та реалізації не задовольняють попит. Analyzing assortment policy institutions restaurant industry can state that the range of confectionery type jellies, marshmallow, marshmallows, candy and other products of own production is limited, and the volume production and sales do not meet the demand.otherресторанне господарстворослинна сировинадіабетичні виробиdiabetic productsrestaurant managementherbsкафедра готельно-ресторанної справиВикористання рослинної сировини для виробництва діабетичних виробівOther