Скопенко, Наталія Степанівна2014-06-132014-06-132010Скопенко, Н. С. Переваги та недоліки функціонування інтегрованих структур в харчовій промисловості України / Н. С. Скопенко // Сучасні проблеми менеджменту : матеріали VІ Mіжнародної науково-практичної конференції, Київ, 28-29 жовтня 2010 р. – К.: НАУ, 2010. – С. 52-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15094Сучасний підхід до формування інтегрованих структур в харчовій промисловості України, враховує міжнародний досвід інтеграційних процесів, об'єднує досягнення маркетингу, логістики, сучасних інформаційних технологій, нових моделей управління, відповідає тенденціям та запитам розвитку економіки. The modern approach to the formation of integrated structures in the food industry in Ukraine, the international experience of the integration processes, integrates achieve marketing, logistics, advanced information technologies, new management models, trends and meets the needs of economic development.uk-UKфункціонування інтегрованих структурхарчова промисловість Україниoperation of integrated structures food industry in Ukraineкафедра економіки праці та менеджментуПереваги та недоліки функціонування інтегрованих структур в харчовій промисловості УкраїниOther