Коротун, Яна ГригорівнаНовосад, Ольга ЛеонідівнаРадзієвська, Ірина Гіронтіївна2015-07-032015-07-032012Коротун, Я. Г. Підбір оптимального наповнювача для солодкого емульсійного крему / Я. Г. Коротун, О. Л. Новосад, 1. Г. Радзієвська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21536З метою розширення асортименту проведена робота щодо удосконалення технології емульсійного крему і підбору оптимального фруктового наповнювача з урахуванням смакових уподобань споживачів. In order to expand the range of the work done on improving the technology of emulsion cream and selection of the best fruit based filler taste preferences of consumers.uk-UKкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівемульсійний кремнаповнювачборошняно-кондитерські виробиemulsion creamfillerflour-confectioneryПідбір оптимального наповнювача для солодкого емульсійного кремуOther