Логістика тарно-транспортного господарства АПК - Смирнов, І. Г.; Косарева, Тетяна Вікторівна (My University, 2005)
Розглянуто місце тарно-транспортного господарства в структурі АПК країни. Показано доцільність розгляду тарно-транспортного господарства, як однієї з найважливіших складових частин інтегрованої логістики АПК та його логістичної інфраструктури . Розкрито особливості логістики тарно-транспортного господарства АПК, визначено шляхи підвищення її ефективності з використанням відповідних показників.

The place container-handling facilities in the structure of agriculture of the country was determined. Was shown expediency consideration packaged transport sector as one of the most important components of integrated logistics AIC and its logistics infrastructure. The features packaged logistics and transport sector of agriculture, the ways to increase its efficiency by using appropriate indicators.
Keywords: логістична система упакування продукції; логістична інфраструктура; logistics system products packaging; packaged transport management; logistics infrastructure; кафедра економіки праці та менеджменту