Перспективи використання цукрів при виготовленні помадних цукерок та їх вплив на зміну кристалічності виробів під час зберігання - Дорожинська (Онофрійчук), Оксана Сергіївна; Моренець, Аліна Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2018)
У тезі досліджується можливість отримання цукерок кристалічної структури з використанням комбінації цукрів фруктози, глюкози та лактози. Було підібрано оптимальне співвідношення цукрів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою. Запропоновано способи подовження терміну зберігання помадних цукерок. Проведено прогнозування зміни кристалічності розроблених цукерок під час зберігання.
Keywords: помада; фруктоза; глюкоза; лактоза; кристалізація; пакування; термін зберігання; fondant sweets; fructose; glucose; lactose; crystallization; packaging; storage life; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів