Онофрійчук, Оксана СергіївнаМоренець, Аліна ОлександрівнаКохан, Олена Олександрівна2019-12-022019-12-022018Онофрійчук, О. С. Перспективи використання цукрів при виготовленні помадних цукерок та їх вплив на зміну кристалічності виробів під час зберігання / О. С. Онофрійчук, А. О. Моренець, О. О. Кохан // Сучасний рух науки : тези доповідей IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 6-7 грудня 2018 р. – Дніпро : 2018. – С. 987–990.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30445У тезі досліджується можливість отримання цукерок кристалічної структури з використанням комбінації цукрів фруктози, глюкози та лактози. Було підібрано оптимальне співвідношення цукрів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою. Запропоновано способи подовження терміну зберігання помадних цукерок. Проведено прогнозування зміни кристалічності розроблених цукерок під час зберігання.uk-UKпомадафруктозаглюкозалактозакристалізаціяпакуваннятермін зберіганняfondant sweetsfructoseglucoselactosecrystallizationpackagingstorage lifeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи використання цукрів при виготовленні помадних цукерок та їх вплив на зміну кристалічності виробів під час зберіганняThesis