Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаФролова, Наталія Епінетівна2016-03-112016-03-112013Усатюк, О. М. Технологія комплексного перероблення ефірних олій / О. М. Усатюк, Н. Е. Фролова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22447Отримані продукти комплексної переробки ефірних олій - фракції і окремі ароматичні компоненти використано при розробленні рецептур композиційних ароматизаторів наперед спланованого аромату, які є натуральними продуктами з корисним впливом на функції і системи організму людини. The resulting product of complex processing of essential oils - aromatic fractions and the individual components used in developing the formulas of composite pre-planned flavor flavors, which are natural products with beneficial effects on the function and systems of the human body.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра готельно-ресторанної справиперероблення олійароматичні речовиниефірна оліяprocessing oilsflavoringsattarТехнологія комплексного перероблення ефірних олійOther