Технологія комплексного перероблення ефірних олій - Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна (My University, 2013)
Отримані продукти комплексної переробки ефірних олій - фракції і окремі ароматичні компоненти використано при розробленні рецептур композиційних ароматизаторів наперед спланованого аромату, які є натуральними продуктами з корисним впливом на функції і системи організму людини. The resulting product of complex processing of essential oils - aromatic fractions and the individual components used in developing the formulas of composite pre-planned flavor flavors, which are natural products with beneficial effects on the function and systems of the human body.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи; оздоровча дія; ароматизатор; ефірні олії; health-improving effect; aromatization; essential oils