Sudak, OksanaShtym, EkaterinaBessarab, AlexanderShutyuk, Vitaliy2015-11-232015-11-232015Formation of N-nitrozodimetilamin in food / O. Sudak, K. Shtym, A. Bessarab, V. Shutyuk // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. - С. 260.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21802In theses The influence of core processes on the accumulation of carcinogenic compounds in food production. У тезах розглянуто вплив основних технологічних процесів на накопичення канцерогенних сполук у виробництві харчових продуктів. В тезисах рассмотрено влияние основных технологических процессов на накопление канцерогенных соединений в производстве пищевых продуктов.en-USfoodnitrosaminescarcinogensхарчові продуктинітрозаміниканцерогенипищевые продуктынитрозаминыканцерогеныкафедра технології консервуванняFormation of N-nitrozodimetilamin in foodThesis