Маркус, Ян Сергійович2023-04-252023-04-252023Маркус, Я. С. Дослідження застосування нетрадиційної сировини для виробництва напоїв оздоровчого призначення з впровадженням технології при будівництві заводу харчових концентратів в м. Шепетівка Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Маркус Ян Сергійович ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2023. – 170 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40351otherхарчові концентратиіван-чайкупаж чаюартишок, м‘ятачорний чайтрав‘яні чаїкукурудзяні паличкичіпси картопляніхрумка картоплячіпси формованіfood concentratesIvan-tea, tea blendartichokemintblack teaherbal teascorn stickspotato chipscrispy potatoesmolded chipsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження застосування нетрадиційної сировини для виробництва напоїв оздоровчого призначення з впровадженням технології при будівництві заводу харчових концентратів в м. Шепетівка Хмельницької областіOther