Стратегічний маркетинг - Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2012)
У конспекті висвітлено основні поняття, принципи та функції стратегічного маркетингу. Розглянуто сутність стратегій сегментування, зростання, бізнес-портфеля, а також товарних і конкурентних стратегій. In outline covers basic concepts, principles and functions of strategic marketing. The essence of the strategy of segmentation, growth, business portfolio, as well as trade and competition policies.
Keywords: стратегічний маркетинг; стратегії сегментування; товарні стратегії; стратегії бізнес-портфеля; стратегії зростання; конкурентні стратегії; strategic marketing; segmentation strategy; commodity strategies; business strategy of the portfolio; growth strategy; competitive strategies; кафедра маркетингу