Енергоекономічні фактори підвищення енергоефективності цукрової промисловості - Василенко, Сергій Михайлович; Василенко, Тетяна Петрівна; Штангеєв, Костянтин Остапович; Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2013)
Лише комплексне врахування структурних та енерготехнологічних факторів призведе до підвищення енергоефективності цукрової галузі до світового рівня. Комплексний багатофакторний енергоекономічний підхід, в основу якого покладені методи оптимізації на основі системного аналізу, дозволить розв’язувати задачі підвищення енергоефективності окремих цукрових заводів.
Keywords: енергія; ефективність; економіка; цукрова промисловість; энергия; эффективность; экономика; сахарная промышленность; energy; efficiency; economy; the sugar industry; кафедра економіки праці та менеджменту; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки