Лінгвістичні особливості бізнес-презентації - Ковальчук, Ольга Сергіївна (My University, 2014)
В тезах представлено лінгвістичні особливості бізнес-презентації. The abstract deals with linguistic features of a business-presentation
Keywords: ділова англійська; презентація; business english; presentation; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації