Задача пошуку найкоротшого шляху - Чорнобай, Катерина Юріївна; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2019)
В даній роботі розглянута задача пошуку найкоротшого шляху в заданій транспортній системі засобами математичного пакету MathCAD.In this paper we consider the problem of finding the shortest path in a given transport system by means of a mathematical package MathCAD.
Keywords: графова модель; мережеві моделі; задача комівояжера; graph model; network models; traveler's task; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки