Володченкова, Наталія ВалеріївнаЛевченко, Олег Григорович2013-06-072013-06-072013Левченко, О. Г. Аналіз причин виникнення вибухів на промислових підприємствах / О. Г. Левченко, Н. В. Володченкова // Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки : восьма науково-методична конференція, 14-15 травня 2013 р. – К. - 2013. – С. 76-78.978-966-699-670-4 (серія)978-966-699-734-3https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8210В результаті проведених аналітичних досліджень визначено основні причини та джерела небезпек. З’ясовано, що причиною виникнення аварії (аварійної ситуації) на виробництві харчової промисловості є можливі вибухи і пожежі, а їх наслідки – це руйнування і пошкодження будівель і споруд, техніки і обладнання, вихід із ладу, ліній зв’язку, енергетичних та комунікаційних споруд, нещасні та смертельні випадки серед обслуговуючого персоналу та населення. As a result of analytical studies identified the main causes and sources of hazards. It was found that the cause of the accident (emergency) on the production of food is possible explosions and fires and their consequences - the destruction and damage to buildings, machinery and equipment, go down, communication lines, power and communication construction, accidents and fatalities among staff and the public.otherнебезпекаnazardаваріяaccidentаварійна ситуаціяemergency situationвибухexplosionкафедра екології та екоменеджментуАналіз причин виникнення вибухів на промислових підприємствахArticle