Склад наливки «Чайний будинок» (Деклараційний патент на корисну модель № 110353) - Кузьмін, Олег Володимирович; Кушлак, Антон Сергійович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Заярний, Денис Анатолійович; Воєвода, Андрій Миколайович (My University, 2016)
Склад наливки, що містить водно-спиртовий настій І і II зливу чаю чорного байхового, коньяк, ванілін, цукровий сироп, лимонну кислоту, колер, спирт етиловий ректифікований вищої очистки, воду. В якому використовують водно-спиртовий настій І і II зливу чайної продукції з мате або каркаде, або ройбосу, як коньяк використовують коньяк України. The composition of the cordials that contains water-alcohol infusion i And II plum black tea, cognac, vanilla, sugar syrup, citric acid, Kohler, rectified ethyl alcohol of the highest purification and water. Which use water-alcohol infusion i And II plum tea products with mate or hibiscus, or roibos, like brandy use brandy of Ukraine.
Keywords: наливка; liqueur; настій; extract; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції