Modern trends in digital transformation of marketing & management - Chukurna, Olena; Zamlynskyi, Viktor; Nazarenko, Oleksandr; Babenko, Vitalina; Zamlynska, Olga; Shchurovska, Alla; Tereshko, Yuliia; Tardaskina, Tetiana; Shabatura, Tetyana; Halan, Liudmyla; Levina-Kostiuk, Mariia; Bolshakova, Olga; et al. (My University, 2023)
У монографії розглядаються сучасні тенденції розвитку цифрових технологій у маркетингу, менеджменті та бізнес-адмініструванні. Визначено перспективи розвитку цифрових технологій у різних галузях економіки України та тенденції впливу цифрових технологій на глобальні зрушення в системах маркетингового менеджменту та бізнес-адміністрування. Проаналізовано трансформації бізнес-моделей в умовах цифрової економіки, проаналізовано вплив блокчейн-технологій на розвиток перспективних напрямів системи управління маркетингом та бізнес-адміністрування. Обґрунтований вплив цифрових технологій на трансформацію систем управління в соціальній, державній, правовій та адміністративній сферах та різних галузях економіки. Розроблено контури формування цифрової економіки в секторах економічної діяльності та соціальній сфері

The monograph examines the current trends in the development of digital technologies in marketing, management and business administration. The prospects for the development of digital technologies in various sectors of the economy of Ukraine and the trends of the influence of digital technologies on global shifts in the systems of marketing management and business administration are determined. The transformations of business models in the conditions of the digital economy are analyzed, the impact of blockchain technologies on the development of promising areas of the marketing management system and business administration is analyzed. Reasonable impact of digital technologies on the transformation of management systems in social, public, legal and administrative spheres and various sectors of the economy. The contours of the formation of the digital economy in the sectors of economic activity and the social sphere have been developed
Keywords: digital economy; management tool; digital business transformation; digital technologies; digital transformations of management; цифрова економіка; інструмент управління; цифрова трансформація бізнесу; цифрові технології; блокчейн-технології; цифрові трансформації управління; економіка і право; економіка підприємства; національна безпека; економічна безпека; менеджмент; публічне управління та адміністрування; economics and law; enterprise economics; national security; economic security; management; public management and administration; кафедра економіки і права