Дорохович, Вікторія Віталіївна2021-06-092021-06-092021Дорохович, В. В. Перспективи розроблення органічних борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. В. Дорохович // Хлібний та кондитерський бізнес. – 2021. – № 2. – С. 24-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34367Показано доцільність органічних борошняних кондитерських виробів. Наведено розробки звичайних борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. Існує органічна сировини для виготовлення таких виробів. Представлені розробки можуть бути основою для розроблення органічних кондитерських виробів The expediency of organic flour confectionery is shown. The development of ordinary flour confectionery for special purposes is given. There are organic raw materials for the manufacture of such products. The presented developments can be the basis for the development of organic confectioneryotherорганічні харчові продуктипродукти переробки листя стевіїфруктозабезглютенове борошнонизькобілкове печивофізіологічно-функціональні інгредієнтиorganic foodsstevia leaf processing productsfructosegluten-free flourlow-protein cookiesphysiologically functional ingredientsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи розроблення органічних борошняних кондитерських виробів спеціального призначенняArticle