Дмитренко, Ігор МихайловичМирончук, Валерій ГригоровичПогорілий, Тарас Михайлович2014-04-082014-04-082012Дмитренко, І. М. Моделювання теплообміну в процесі рекристалізації сахарози при уварюванні цукрового утфеля / І. М. Дмитренко, В. Г. Мирончук, Т. М. Погорілий // Харчова промисловість. Науковий журнал – Київ.: НУХТ, 2012 – №12 – С. 232-236.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13773В даній статі змодельовано процес теплообміну між комірками міжкристального розчину сахарози різних розмірів за умови їх одночасного контакту між собою та з паровою бульбашкою, утвореної під час кипіння, за допомогою програмного комплексу FlowVision. На основі моделювання поглиблено теорію процесу рекристалізації за коливальним механізмом The article deals with heat exchange process between cells of sucrose mother liquor of different sizes contacting with each other and with a steam bubble formed during boiling modelled by the software FlowVision. It is improved recrystallization process theory for vibrational mechanism on the basis of modellingotherпрограмний комплекс FlowVisionрекристалізаціямоделюванняsoftware FlowVisionrecrystallizationmodellingкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняМоделювання теплообміну в процесі рекристалізації сахарози при уварюванні цукрового утфеляArticle