Моделювання теплообміну в процесі рекристалізації сахарози при уварюванні цукрового утфеля - Дмитренко, Ігор Михайлович; Мирончук, Валерій Григорович; Погорілий, Тарас Михайлович (My University, 2012)
В даній статі змодельовано процес теплообміну між комірками міжкристального розчину сахарози різних розмірів за умови їх одночасного контакту між собою та з паровою бульбашкою, утвореної під час кипіння, за допомогою програмного комплексу FlowVision. На основі моделювання поглиблено теорію процесу рекристалізації за коливальним механізмом The article deals with heat exchange process between cells of sucrose mother liquor of different sizes contacting with each other and with a steam bubble formed during boiling modelled by the software FlowVision. It is improved recrystallization process theory for vibrational mechanism on the basis of modelling
Keywords: програмний комплекс FlowVision; рекристалізація; моделювання; software FlowVision; recrystallization; modelling; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування