Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста - Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна (My University, 2008)
В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на життєдіяльність дріжджової мікрофлори тіста та якість хліба.

In paper presents researching glucose-fructose syrup and maltose treacle influence to activity of yeast microorganisms in dough and bread quality.
Keywords: цукор; глюкозно-фруктозний сироп; мальтозна патока; бродіння; тісто; об’єм хліба; sugar; glucose-fructose syrup; maltose treacle; fermentation; dough; bread volume; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів