Дробот, Віра ІванівнаБондаренко, Юлія Вікторівна2012-03-102012-03-102008Дробот, В. І. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2008. - № 2. - С. 24-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/418В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на життєдіяльність дріжджової мікрофлори тіста та якість хліба.In paper presents researching glucose-fructose syrup and maltose treacle influence to activity of yeast microorganisms in dough and bread quality.uk-UKцукорглюкозно-фруктозний сиропмальтозна патокабродіннятістооб’єм хлібаsugarglucose-fructose syrupmaltose treaclefermentationdoughbread volumeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста