Перспективи застосування антивікового меню в закладах ресторанного господарства при готелях - Головата, Катерина Юріївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2019)
З метою уповільнення процесу старіння та відновлення внутрішнього балансу організму перспективним є впровадження страв антивікового призначення в меню загальнодоступних закладів ресторанного господарства, а також при готелях. Доцільність застосування «антивікового» меню в ресторанах та кафе при готельних підприємствах оздоровчого призначення полягає в тому, що відвідувачі матимуть змогу покращити ефект від оздоровчих процедур та вправ завдяки харчуванню та отримати позитивний результат. Позиції меню розробляються з метою відновлення організму і уповільнення старіння і ґрунтуються на принципах наукової дієтології та спеціально підібраному сполученні продуктів. In order to slow down the aging process and restore the internal balance of the organism, it is promising to introduce anti-aging food in the menu of publicly accessible restaurants, as well as hotels. The expediency of using the "antiquarian" menu in restaurants and cafes at hospitality establishments is that visitors will have the opportunity to improve the effect of health-improving procedures and exercise through nutrition and gain a positive result. The menu items are designed to restore the body and slow down the aging and are based on the principles of scientific nutrition and specially selected combinations of products.
Keywords: ресторан; здорове харчування; restaurant; healthy eating; anti-aging menu; кафедра готельно-ресторанної справи