Моделювання бізнес-процесів організації та управління поставки сировини на цукровий завод. - Маковецька, Світлана Василівна; М'якшило, Олена Михайлівна (My University, 2017)
Проведено функціональне моделювання бізнес-процесів організації та управління постачання сировини на цукровий завод, що дало змогу проаналізувати предметну область та виявити важливу задачу формування ефективного розкладу з конкретних сировинних зон для забезпечення безперервного, ритмічного виробничого процесу з мінімальними втратами для кожної партії коренеплодів. The functional modeling of business processes of the organization and management of raw materials supply to the sugar factory was conducted, which enabled to analyze the subject area and to identify the important task of forming an efficient decomposition from specific raw material zones to ensure a continuous, rhythmic production process with minimal losses for each lot of root crops.
Keywords: постачання сировини; CASE-засіб; функціональна модель; raw material supply; CASE-tool; functional model; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки