Пюре-напівфабрикат вишнево-буряковий (Патент на корисну модель № 130860) - Ущаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2018)
Корисна модель належить до харчової промисловості, конкретно до виготовлення напівфабрикату для виготовлення солодких страв у закладах ресторанного господарства.A useful model belongs to the food industry, specifically to the manufacture semifinished product for making sweet dishes in restaurants.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; пюре; буряк столовий; вишня; напівфабрикат; pureer; cherry; beetroot; semifinished; кафедра готельно-ресторанної справи