Можливості сучасних електронних засобів навчання польської мови для вивчення граматики студентами - Костіков, Микола Павлович (My University, 2012)
У статті розглядаються сучасні електронні засоби навчання польської мови та аналізується можливість їх використання для вивчення граматики студентами вищих навчальних закладів України.

The article is concerned with modern Polish language learning software. The possibility of using it for learning grammar by the students of the higher educational establishments of Ukraine is analysed.
Keywords: польська мова; Polish language; граматика; електронні засоби навчання; e-learning; grammar; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки