Сучасні тренди та проблеми використання антиоксидантів для стабілізації харчових систем - Ясінська, Ірина Леонідівна (My University, 2019)
Існує величезний запит, в першу чергу з боку споживачів, а за ними і виробників, щодо відмови від використання синтетичних харчових добавок. Проводяться масштабні дослідження у сфері пошуку ефективних та безпечних натуральних замінників, зокрема рослинного походження. There is a huge demand for the refuse of using synthetic food additives. Large-scale research is being carried out in the field of the search for effective and safe natural additives, in particular vegetable origin.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; антиоксиданти; харчові добавки; antioxidants; food additives