Ясінська, Ірина Леонідівна2019-04-242019-04-242019Ясінська, І. Сучасні тренди та проблеми використання антиоксидантів для стабілізації харчових систем / І. Ясінська // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті: збірник матеріалів 85 Міжн. наукової конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 11-12 квітня, 2019 р. - К. : НУХТ, 2019. - С. 42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29114Існує величезний запит, в першу чергу з боку споживачів, а за ними і виробників, щодо відмови від використання синтетичних харчових добавок. Проводяться масштабні дослідження у сфері пошуку ефективних та безпечних натуральних замінників, зокрема рослинного походження. There is a huge demand for the refuse of using synthetic food additives. Large-scale research is being carried out in the field of the search for effective and safe natural additives, in particular vegetable origin.кафедра технології оздоровчих продуктівантиоксидантихарчові добавкиantioxidantsfood additivesСучасні тренди та проблеми використання антиоксидантів для стабілізації харчових системThesis