Шинка з оленини (Патент на корисну модель № 83978) - Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Клишко, Марина Леонідівна; Вакулюк, Тетяна Сергіївна (My University, 2013)
Основним завданням корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення шинки, в якій змінюється склад компонентів. Поставлена задача вирішується тим, що шинка з оленини, яка містить яловичину, перець чорний мелений, сіль, нітрит натрію та воду, згідно корисної моделі додатково містить оленину, суміш трав (орегано, базиліку, майорану), імбир, суміш для ін’єктування.
Keywords: шинка; м'ясо оленя; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів