Пешук, Людмила ВасилівнаШтик, Ірина ІванівнаКлишко, Марина ЛеонідівнаВакулюк, Тетяна Сергіївна2013-11-222013-11-222013Патент на корисну модель № 83978 UA, МПК А23L 1/317 (2006.01) Шинка з оленини / Пешук Л. В., Штик І. І., Клишко М. Л., Вакулюк, Т. С. ; власник НУХТ. — № u 201303598 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 10.10.2013, Бюл. № 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11578Основним завданням корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення шинки, в якій змінюється склад компонентів. Поставлена задача вирішується тим, що шинка з оленини, яка містить яловичину, перець чорний мелений, сіль, нітрит натрію та воду, згідно корисної моделі додатково містить оленину, суміш трав (орегано, базиліку, майорану), імбир, суміш для ін’єктування.otherшинкаоленинарецептураветчинарецептураоленинаhamvenisoncompositionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівШинка з оленини (Патент на корисну модель № 83978)Technical Report