Контрприклад для монотонного наближення функцій, що мають дробову похідну - Островська, Ольга Володимирівна; Петрова, Т. О. (My University, 2013)
В роботі узагальнені попередні результати на класи з Побудовано контрприклад для монотонного наближення функцій, що мають дробову похідну. In this paper we generalize the previous results to the classes with We construct a counterexample for monotonous approxiamation of functions having fractional derivative
Keywords: дробова похідна; наближеннея функцій; fractional derivative; approxiamation of functions; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.