Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаВорона, О. П.2014-03-122014-03-122012Ворона, О. П. Використання нетрадиційної сировини в технологіях ресторанної кулінарної продукції / О. П. Ворона, О. В. Арпуль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 94-96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13083Розглянуто перспективи розроблення нової ресторанної продукції з використанням нетрадиційної сировини. The prospects of development of the new restaurant products with using alternative raw materials have been viewed.uk-UKнетрадиційна сировинаборошняні кондитерські виробиресторанна продукціяalternative raw materialspastry productsrestaurant productsкафедра готельно-ресторанної справиВикористання нетрадиційної сировини в технологіях ресторанної кулінарної продукціїThesis