Культура Японії : близька й далека одночасно - Іванівська, О.; Курас, Артем Іванович (My University, 2019)
Японська культура є прикладом власного унікального розвитку географічно віддаленої острівної цивілізації, яка в той же час у своїх класичних творах, пам’ятниках мистецтва є органічною частиною культури всього світу. Japanese culture is an example of its own unique development of geographically remote island civilization, which at the same time, in its classical works, art monuments are an integral part of the culture of the whole world.
Keywords: цивілізація; національна культура Японії; театральне мистецтво; civilization; national culture of Japan; theatrical art; кафедра гуманітарних дисциплін