Кисла, Любов ВасилівнаМудрак, Тетяна ОмелянівнаКошова, Валентина Миколаївна2013-09-172013-09-172003Кисла, Л. В. Фізичні способи активування дріжджів / Л. В. Кисла, Т. О. Мудрак, В. М. Кошова // Харчова і переробна промисловість. – 2003. - № 5. - С. 14-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9722Спиртові дріжджі Sacharomyces cerevisae раси В при опроміненні HBЧ хвилями ММД, ультрафіолетовими променями та їх спільною дією здатні підвищувати бродильну та біосинтетичну здатність у попередньо встановлених параметрах. Alcohol yeast Sacharomyces cerevisae race in irradiated HBCH MMD waves, ultraviolet rays, and their combined effect can improve the fermentation and the biosynthetic ability to preset parameters.дріжджіопроміненняетанолмелясне суслоyeastirradiationethanolmolasses wortкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваФізичні способи активування дріжджівArticle