Олексієнко, Наталія ВалентинівнаБалдинюк, Олександр ВасильовичОболкіна, Віра ІллівнаДудко, Сергій Дмитрович2018-09-262018-09-262015Формування безпечності продукції кондитерської галузі : навч. посіб. / Н. В. Олексієнко, О. В. Балдинюк, В. І. Оболкіна, С. Д. Дудко. – К. : Видавець Позднишев, 2015. – 65 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28191У посібнику розглянуто законодавчі вимоги до забезпечення безпечності харчових продуктів, базові програми для впровадження систем управління безпечністю продукції, основні етапи розробки системи НАССР, плану та переліку операційних програм для забезпечення безпечності продукції кондитерської галузі,приділено увагу порядку проведення внутрішнього аудиту підприємств. The manual deals with the legislative requirements for food safety, basic programs for the implementation of safety management systems products, the main stages of HACCP plan and list of operational programs for product safety confectionery industry paid attention to the order of internal auditing companies.uk-UKбезпечністьвнутрішній аудит підприємствапродукти харчуваннясистема НАССРкондитерська продукціяsafetyinternal audit of companyfoodHACCP systemconfectionery productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівФормування безпечності продукції кондитерської галузі: навчальний посібник для спеціалістів кондитерської промисловостіBook