Формування безпечності продукції кондитерської галузі: навчальний посібник для спеціалістів кондитерської промисловості - Олексієнко, Наталія Валентинівна; Балдинюк, Олександр Васильович; Оболкіна, Віра Іллівна; Дудко, Сергій Дмитрович (My University, 2015)
У посібнику розглянуто законодавчі вимоги до забезпечення безпечності харчових продуктів, базові програми для впровадження систем управління безпечністю продукції, основні етапи розробки системи НАССР, плану та переліку операційних програм для забезпечення безпечності продукції кондитерської галузі,приділено увагу порядку проведення внутрішнього аудиту підприємств. The manual deals with the legislative requirements for food safety, basic programs for the implementation of safety management systems products, the main stages of HACCP plan and list of operational programs for product safety confectionery industry paid attention to the order of internal auditing companies.
Keywords: внутрішній аудит підприємства; продукти харчування; HACCP; кондитерська продукція; safety; internal audit of company; confectionery products; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів