Правове забезпечення співпраці підприємств харчової промисловості України з Російською Федерацією - Гаранжа, Валерія; Рудик, Петро Андрійович (My University, 2014)
Правове забезпечення співпраці підприємств харчової промисловості України з Російською Федерацією регулюються через законодавство та інші нормативно-правові акти обох країн. Legal regulation of the cooperation of the food industry in Ukraine with the Russian Federation are regulated through legislation and other regulations of both countries.
Keywords: підприємства харчової промисловості; Російська Федерація; співпраця; food enterprises; Russian Federation; cooperation; кафедра економіки і права