Наладка жомосушильної установки - Верхола, Леонід Арнольдович; Пушанко, Микола Миколайович (My University, 2009)
Розглянуто можливості підвищення якості процедури налагодження установки для сушіння жому та зниження її трудомісткості шляхом використання цифрових методів моделювання. The possibilities of improving the quality of procedures for setting up plants for pulp drying and reducing its complexity through the use of digital simulation methods.
Keywords: жом; камера згорання; топливо; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; pulp; combustion chamber; fuel