Гусятинська, Наталія АльфредівнаТетеріна, Світлана МиколаївнаГусятинський, Микола ВолодимировичКасян, Ірина Миколаївна2013-11-062013-11-062011Патент на корисну модель 61560 UA, МПК (2011.01) C13В 99/00 Спосіб дезінфекції при зберіганні коренеплодів цукрових буряків у кагатах / Гусятинська Н. М., Тетеріна С. М., Гусятинський М. В., Касян І. М.; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № u 2010 15056; заявл. 14.12.2010; опубл. 25.07.2011, Бюл. № 14, 2011 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11079Спосіб дезінфекції при зберіганні коренеплодів цукрових буряків у кагатах, що включає відділення домішок від коренеплодів, складування коренеплодів у кагати, обробку дезінфектантом, який відрізняється тим, що як дезінфектант застосовують розчин, що містить гідроксид кальцію у кількості 0,01...0,02 % СаО та натрієву сіль. полігексаметиленгуанідину гідрохлориду у кількості 0,02...0,03 %. A method of disinfecting storing sugar beet in clamps, which comprises separation of impurities from the roots, storage roots in clamps processing disinfectant, characterized in that the disinfectant used as a solution containing calcium hydroxide in an amount of 0.01 ... 0.02 % and the sodium salt thereof. polyhexamethylene guanidine hydrochloride in an amount of 0.02 ... 0.03 %.uk-UKцукрові бурякикагатна гнильмікробіологічні процесикагатидезінфектантsugar beetsrot of cagatmicrobiological processesstoragemean of disinfectionкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиСпосіб дезінфекції при зберіганні коренеплодів цукрових буряків у кагатах (Патент на корисну модель 61560 UA)Other