Використання ферментативної обробки в переробці вторинної колагенвмісної сировини - Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна (My University, 2013)
В даній статті наведено використання ферментативної обробки в переробці вторинної колагенвмісної сировини. In this article the use of enzymatic treatment to processing of secondary raw materials kolahenvmisnoyi.
Keywords: вторинна колагенвмісна сировина; рубець ВРХ; ферментативна обробка; secondary kolahenvmisna; scar сattle; enzymatic treatment; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів