Перспективні напрямки розвитку готельного комплексу спортивного призначення - Шихова, Олександра Олександрівна; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2016)
В статті проаналізовано і представлено на основі методів системного аналізу, статистичних методів обробки та збору інформації матеріали і статистичні дані, що визначають основні напрямки та тенденції розвитку спортивного туризму в Україні та світі. Розглянуто особливості і складові спортивного туризму, його роль у загальному обороті туристичного бізнесу, підкреслюється необхідність створення сучасної інфраструктури ринку спортивного туризму. The article analyzes and presents materials and statistics, based on the methods of system analysis and statistical methods of processing and collecting information, that determine the main directions and trends of the development of sport tourism in Ukraine and in the world. The article discusses features and components of sport tourism and its role in the global turnover of the sport tourism, emphasizes necessity of creating modern market infrastructure of sport tourism.
Keywords: спортивний туризм; туристичні потоки; готелі спортивного призначення; тенденції розвитку; sport tourism; tourism flows; sport hotels; development trends; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів