Інвестиції в туризмі - Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна (My University, 2018)
Розкриті питання інвестицій в туризмі. Проаналізована надходження інвестицій в регіони України. Issues of investment in tourism are solved. The inflow of investments into the regions of Ukraine is analyzed.
Keywords: туризм; туристичне підприємство; інвестиції; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; travel company; investing