Мотивація персоналу на підприємствах в сучасних умовах господарювання - Гриценко, Аліна Олександрівна; Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2016)
Мотивація праці для підприємства має бути центральним завданням розвитку стратегічного управління персоналом. Реформи, які здійснюються в нашій країні не можуть приносити ефективних результатів, якщо вони не створюють стимулів до праці й заповзятливості в сполученні з дисципліною та організованістю. На сьогоднішній день постає гостро питання щодо мотивації праці на підприємствах . Недостатність досвіду вітчизняних підприємств викликає трудності в управлінні персоналом, що призводить до запозичення зарубіжного досвіду. The motivation for the enterprise should be the central to the development of a strategic personnel management. The reforms that are being implemented in our country cannot bring effective results if they do not provide incentives to work and enterprise in combination with discipline and organization. Nowadays the question of motivation of work at the enterprises raises acutely. The lack of experience of domestic enterprises causes difficulties in personnel management and this leads to borrowing of foreign experience.
Keywords: кафедра економіки і права; мотивація; системи мотивації; персонал; мотивування персоналу; motivation; motivation system; staff; motivation of staff