Духновська, Людмила МиколаївнаСкоморохова, Світлана ЮріївнаГорбунова, Світлана Євгеніївна2023-03-272023-03-272018Духновська, Л. М. Аналіз необоротних активів підприємств харчової промисловості / Л. М. Духновська, С. Ю. Скоморохова, С. Є. Горбунова // Науково-виробничий журнал «Держава та регіони» серія: економіка та підприємство. – 2018. – №1. – С. 4-10https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39403У статті проведено аналіз необоротних активів на підприємстві харчової промисловості за 2013–2015 рр. Основою дослідження є дані офіційної статистики Держстатслужби України. Розглянуто динаміку оновлення необоротних активів на харчових підприємствах України, а також наведено результати досліджень питомої ваги основних засобів у загальній вартості необоротних активів, проаналізовано показники використання основних засобів. The status of the intangible assets on the food industry enterprises in the 2013–2015 years was investigated in the article. The basis of the investigation was the groundwork of the Economic theory and statistical data of official State Statistics Service of Ukraine. The dynamic of renewal of the non-current assets on the food industry enterprises of Ukraine was investigated, also the results of research of the proportion of the fixed assets in the total value of non-current assets were given, indicators of the usage of fixed assets were analysed.otherнеоборотні активиосновні засобипідприємствохарчова промисловістьnon-current assetsfixed assetsenterprisesfood industryкафедра обліку і аудитуАналіз необоротних активів підприємств харчової промисловостіArticle