Проблемні аспекти обліку, аналізу та аудиту доходів майбутніх періодів - Висловух, Інна; Беренда, Надія Іванівна (My University, 2014)
В сучасних умовах господарювання існує потреба підвищення ефективності управління доходами, які в майбутніх звітних періодах формуватимуть фінансові результати діяльності підприємств. Тому, для здійснення управління на високому рівні постає питання методичного, організаційного й інформаційного забезпечення системи бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту. In the current economic conditions, there is a need for improving the management of income which in future reporting periods form the financial performance. Therefore, for the management of high-level question methodical, organizational and information support accounting, analysis and audit.
Keywords: бухгалтерський облік; управління підприємством; управління доходами; кафедра обліку і аудиту