Відділення осаду в комбінованому сусловарильним апараті - Чепелюк, Олександр Миколайович; Удодов, Сергій Олександрович; Таран, Віталій Михайлович (My University, 2009)
Розглянуто питання освітлення пивного сусла (відділення хмелевої дробини і гарячого білкового осаду) в комбінованому сусловарильному апараті. Наведено результати досліджень впливу на якість відділення осаду конфігурації днища і розміщення перемішуючого пристрою по висоті апарата. The question of beer mash defecation (hop fraction and hot protein deposit separation) in hybrid mashbrewing apparatus was considered. Here presented the researches results of bottom configuration and mixing device positioning height influence on the separation quality.
Keywords: комбінований сусловарильний апарат; осад; освітлення пивного сусла; перемішуючий пристрій; днище апарата; hybrid mashbrewing apparatus; deposit; beer mash defecation; mixing devicev apparatus bottom; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв