Склад напою із молочної сироватки забарвленої (патент на винахід № 117439) - Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Чубенко, Лариса Михайлівна (My University, 2018)
Склад напою із молочної сироватки забарвленої має молочну сироватку, підсолоджуючий компонент, наповнювач та ванілін. Молочна сироватка забарвлена отримана при виробництві молочної білково-ягідної основи. Як підсолоджуючий компонент застосовується цукор-пісок. Як наповнювач використовують гомогенізовану ягідну пасту. The composition of the drink from whey containing whey, sweeteners component, filler, vanillin, and the composition of the drink as whey contains colored whey, obtained during the production of milk protein-berry basis, as sweeteners component contains sugar and as a filler contains homogenized berry paste.
Keywords: молочна сироватка; наповнювач; напій; ягідна паста; whey; filler; drink; berry paste; кафедра технології молока і молочних продуктів