Логістика енергоощадної взаємодії матеріальних і енергетичних потоків в пивоварній галузі - Соколенко, Анатолій Іванович; Піддубний, Володимир Антонович; Якимчук, Микола Володимирович; Шевченко, Олександр Юхимович (My University, 2009)
It is given analysis energy flow and estimation of the potential technology repeated use to energy. Наведено аналіз енергетичних потоків і оцінка потенціалу рекуперативних технологій виробництв.
Keywords: енергоощадні технології; охолодження сусла; варіння сусла; flow recovery; енергетичні втрати; energy losses; рекуперація потоків; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки