Характеристика їстівних покриттів, що використовуються для пакування харчових продуктів - Чорна, Анастасія Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2014)
Основна мета при створенні їстівного покриття – ефективне розв'язання альтернативного протиріччя: досягнення певного рівня захисних властивостей, але при цьому порівняно швидке розчинення в організмі людини. The main goal in creating edible coatings - effective alternative solution contradiction: to achieve a certain level of protective properties, but relatively rapid dissolution in humans.
Keywords: функціональні пакувальні матеріали; їстівні покриття; пакування харчових продуктів; functional packaging; edible coating; food packaging; кафедра експертизи харчових продуктів