Чорна, Анастасія ІванівнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-07-102014-07-102014Чорна, А. Характеристика їстівних покриттів, що використовуються для пакування харчових продуктів / А. Чорна, Л. Арсеньєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 127–128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16040Основна мета при створенні їстівного покриття – ефективне розв'язання альтернативного протиріччя: досягнення певного рівня захисних властивостей, але при цьому порівняно швидке розчинення в організмі людини. The main goal in creating edible coatings - effective alternative solution contradiction: to achieve a certain level of protective properties, but relatively rapid dissolution in humans.uk-UKфункціональні пакувальні матеріалиїстівні покриттяпакування харчових продуктівfunctional packagingedible coatingfood packagingкафедра експертизи харчових продуктівХарактеристика їстівних покриттів, що використовуються для пакування харчових продуктівOther