Ефективність комерційної діяльності підприємств харчової промисловості – субєктів ЗЕД - Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2012)
Статтю присвячено вивченню теоретичних основ комерційної діяльності та розробці практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності комерційної діяльності підприємств харчової промисловості – суб’єктів ЗЕД
Keywords: комерційна діяльність; зовнішньоторговельні операції; ефективність комерційної діяльності; коммерческая деятельность; внешнеторговые операции; эффективность коммерческой деятельности; commercial activity; foreign trade operations; efficiency of commercial activity; кафедра економіки праці та менеджменту